pátek 12. dubna 2013

Jahody:-)




Moje milé, nadělám vám trochu chutě:-). U nás ve vsi byla akce na jahody. Jedno hezké platinko za 50Kč,- no nekupto!!!! A tak jíme lívance s jahodama. Křehký koláč s jahodama a koktejl. Myslím, že až to spořádáme tak se na jahody dlouho nepodíváme:-).



 Měla jsem starou vintage taštičku a kousek staré látky. Tak jsem si ušila pytlíčky v předstihu na bylinky!



Naučím vás úplně jednoduchou stuhu ze silonového pletiva, které dostanete v každé květinovce. Ustřihnete si asi 12cm široký pás, který na jedné straně přehnete a zadrátujete viz foto... Druhou stranu rozstřihnete na dva 6cm pruhy. To je vše jak vidíte na obrázku. Vznikne nezničitelná stuha, která se někdy hodí:-)




Moc se mi líbil věneček z vrbového proutí. Viděla jsem ho na více blogách a tak jsem si ho také udělala. Je z červené vrby, která roste kolem naší řeky Morávky. Líbi se mi také židovská hvězda, jsou to vlastně dva trojúhelníky. Když jsem viděla v garáži mého muže polámaný metr hned jsem věděla co s ním:-) V nějakém časáku jsem viděla, že opasky jsou IN tak jsem je hned použila na ozdobu košíčku a klícky:-). Můj pas má už poněkud jiné rozměry no tak řekněte proč je nevyužít:-).
Pro dnešek je to vše! Moc vas zdravím!!!!!
 

 

 

čtvrtek 4. dubna 2013

Jaro na sněhu!














Moc se mi líbí etažery, ještě žádný jsem neměla tak jsem špekulovala jak to udělat! Pomohly mi 3 staré nerez misky. Koupila jsem závitovou tyč, matky a podložky, provrtala jsem misky a skompletovala etažér. Posuďte jak se mi povedl.U nás je pořád bilá nadílka sněhu tak mám dost času něco vymýšlet. Letos jsem upekla klobasovníky trochu jinak,jako buchty,moc se mi to osvěčilo, je to pohotové. Beránek je vanikovocitronový piškot. Všechny srdečně zdravím a těšme se na jaro!!!!!