čtvrtek 20. prosince 2012

Už jsme ve finiši:-)



Vánoční atmosféru miluji, jen si jí musíme udržet!!!!



Stihla jsem krásný koncert Gregoriánů a také napéct ledová jezírka, rohlíčky , linecké dělám absolutně bez vajec. Je to pravý velmi starý recept!A ještě nějaké nepečené....a pak ještě co mě napadne:-)








Teď Vám chci představit svého prvorozeného skřídka!!!!Nikdy jsem nic takového nešila, nemám žádný střih ani zkušenosti, tak se nesmějte!!!!!:-)

Chtěla bych Vám popřát krásný Vánoční čas ,hodně radosti s obdarování druhých, vůní jehličí, jablíček a Františku, bílý snížek, hřejivý oheň v domácím krbu!Daja


6 komentářů:

  1. Dáji, skřítek je kouzelný taky si chci nějakého ušít, ale stihnu to asi až po vánocích. Krásné a pohodové vánoce, Simona.

    OdpovědětVymazat
  2. Copak ti to tam bublá v demijónech, Dajo? To jsi nám zatajila. Miluju staré recepty, tak když mi ho pošleš, budu ráda. Doufám, že nebude ve tvaru: trochu tohohle, ždibet tamtoho a nakonec přiměřeně onoho,... Měj se hezky. Ditta

    OdpovědětVymazat
  3. To sa teda nesmejem ... je krásny.
    Parádne máš vyzdobené , z tvojich fotiek už cítim Vianoce :)
    Ja ešte nepečiem , až v sobotu .
    Krásne predvianočné dni ...

    OdpovědětVymazat
  4. Daji, peknučké to máš:)
    Prajem ti, aby ste aj vianočný čas mohli prežívať v zdraví, v radosti a v pohode:) Gabi

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Dájo, nějak jsem přehlédla, že máš novou Duhu, takže až teď...Jen zírám, co všechno si stihla a vytvořila - u tebe člověk je kouká! Moc se mi líbí ty plechové kornoutky, natřená kamínka (myslela jsem, že to je nějaký babičkovský noční stolek :o)), jde ti, na co sáhneš, i skřítka si vykouzlila, a jak parádního!
    Přeju pohodové poslední dny letošního roku, pa Helena

    PS: nějak nefunguje aplikace pravidelní čtenáři, ale se mnou můžeš rozhodně počítat, nějaká technika mě neodradí!

    OdpovědětVymazat
  6. Dajeczko, wreszcie Cię znalazłam :-) i już zostaję, żeby nie szukać. Jak zwykle pięknie u Ciebie. Jesteś wzorową panią domu - tylko brać przykład. Ciasteczka wyglądają smakowicie.
    Cieszę się, że mogłam Cię poznać w tym roku :-)
    Kochana, życzę Tobie i Twojej rodzinie wszelkiej pomyślności,zdrowia i radości z każdego dnia w nadchodzącym Nowym 2013 Roku!

    OdpovědětVymazat