čtvrtek 4. dubna 2013

Jaro na sněhu!














Moc se mi líbí etažery, ještě žádný jsem neměla tak jsem špekulovala jak to udělat! Pomohly mi 3 staré nerez misky. Koupila jsem závitovou tyč, matky a podložky, provrtala jsem misky a skompletovala etažér. Posuďte jak se mi povedl.U nás je pořád bilá nadílka sněhu tak mám dost času něco vymýšlet. Letos jsem upekla klobasovníky trochu jinak,jako buchty,moc se mi to osvěčilo, je to pohotové. Beránek je vanikovocitronový piškot. Všechny srdečně zdravím a těšme se na jaro!!!!!

11 komentářů:

  1. No pááni.... konečně vidím, jak to vypadá na Aljašce:-)))) To mi máme štěstí, sníh žádný (doufám že jsem to nezakřikla), a zahradu mám už trochu osázenou:-)))
    Etažér na jedničku! Klobásovníky neznám a výzdobu máš moc pěknou:-)
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Moja milá, my sme sviatkovali na chalupe a užili sme si všetky vrtochy počasia: sneženie, prietrž mračien (skoro nám vytopilo záhradu) aj slnko. Moje plány pracovať v záhrade zostali zavesené na klinci zem bola mokrá ako špongia:-)
    Daja, Tvoje mozgové závity pracujú na plné otáčky, etažér je bohovičný!!!!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Etážovník je super (ani som nevedela, že sa to tak volá) :)
    Baránok sa ti podaril krásny.
    Zaujala ma cibuľa na okne (je to cibuľa však?). Pestuješ ju v hydroponii? (tuším sú cibule postavené na vrstve kamienkov, alebo mušlí a pod tým je voda?) A čo ti to tam rastie vedľa? Nejaký šalát? Alebo stonkový celer? Asi si ma inšpirovala. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Daja,moc peknú dekoráciu si vytvorila. Mne sa veľmi páči to veľké vajíčko s motýlikmi!!!
    Len ten sneh... Keby bol december, človek povie - krásna rozprávková zima, ale v apríli to už znie trochu komicky... No ale dúfajme, že tá jar onedlho zavíta.
    Zatiaľ ti prajem pekné dni!!!
    Iveta

    OdpovědětVymazat
  5. Jo ,moje milé rostou mi mozoly od lopaty,a můj už ani nemluví každý den topit a odhazovat tvrdý ledový sníh!Musím se poohlédnout po vašich receptech a něco žůžo mu uvařit!!!!!Snad se sv.Petr smiluje a pošle to sluníčko.....Děkuji za vaše milé a veselé komentáře.Daja

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Dájo, opět smekám před tvou invencí, tvou kreativitou. Etažér je parádní, fotku s prostřenou snídaní jsem si zvětšila, máš nádherný porcelán, provázková vajíčka jsou perfektní! Sníh nekomentuju, je přece jaro!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  7. Dájo, ty jsi hlavinka šikovná! Se vším si dokážeš poradit a etažér jako vyšitý! Moc krásné fotečky, až se sliny sbíhají nad ňaminkami... Porcelán vskutku skvostný a provázková vajíčka s motýlky jsou super... Krásné dny , pa Maru

    OdpovědětVymazat
  8. Ale nějaké to jaro jsem u Tebe zahlédla, aspoň v bytě :-) Máš to moc pěkně načančané!

    OdpovědětVymazat
  9. Teda Dajo, sněhovou nadílku máte pořádnou. Už to začíná být otrava. Já chci to oteplování! Nevím, co je na něm špatného.
    Když budeš mít chvilku, pošli mi do mejlu ten citronový piškot. Díky a ať ti nedojdou nápady. Ditta

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Daji.Ty jsi prostě šikulka.Smekám před tvým originálním etažérem.Kdo umí ten umí a servíruje.Prostřený kulatý stůl je pohádkový.Krásně elegantní....Měj se moc hezky.Lena

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Daja, konečne som sa dostala na Tvoj blog a to iba cez zdroje prenosov. Nemôžem sa vynadívať na všetky skvosty. Kde sa berú všetky Tvoje nápady? Úžasná šikulka.
    Emily

    OdpovědětVymazat