čtvrtek 5. prosince 2013

Předvánoční tvoření-letos v hektickém duchu......









Letošní tvoření je z nouze cnost,okolnosti doma jsou náročné a času velmi málo.Přesto se snažím domov oteplit a trošku vyzdobit.....




Z mopu:-) jsem si udělala ozdobu kolem stříbrné nádoby, doufám, že to vypadá dobře....:-) Andělíčky mám od loňska.
Svícinek podle Radky se mi moc líbil,tak jsem si ho udělala jen trošku jinak, použila jsem stříbrnou barvu, jsem zpokojená...Tak pro dnešek je to vše! Nezapomeňte na sv. Mikuláše:-)


21 komentářů:

  1. Daji, máš krásně nazdobeno!
    A přeji ať už je jenom lépe! Pěkný den, Marie

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná výzdoba Dáši:-)
    Ten oranžový svícen se mi líbí, hodil by se mi takový do kuchyně:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Vidím, že čas i u tebe je nedostatkový...,ale i tak jsi to pěkně vyzdobila. Proto určitě dnes k tobě přijde Mikuláš a Andělé, čerti zůstanou jinde:-)))!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Daja, vidím, že nielen ja zápasím s časom. No tak originálne a pritom krásne nápady som už dávno nevidela. Nikdy by mi nenapadlo použiť mop ako dekoráciu, super nápad.
    Prajem krásny predsviatočný čas, určite stihneme to najdôležitejšie.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Dajo, máš to krásný, jakápak z nouze cnost? Ti panáčci jsou super, taky jednoho doma máme a já vlastně ani nevím na co se to používalo. Víš náš pan farář mne dostal tím, jak říkal - atmosféra je k ničemu, důležité je mít advent v srdci a o jeho proměnu. A já jsem taky na ty "atmosféry". Přeji Ti, ať s pomoci Boží všechno zvládáš. Slávka

    OdpovědětVymazat
  6. Dajuš, krásna výzdoba!!!!! ...tiež robím všetko v pokluse a ešte som nestihla vybrať ani adventný veniec a za chvíľu máme druhú adventnú nedeľu.
    Pa Jana

    OdpovědětVymazat
  7. Nečekaně jsem se octla v situaci kdy se učím píchat injekce a také se starat (vice než jiné roky) o mamku.Je to co 5 hodin a já se stále bojím jestli to nebolí....k tomu vnuci a ostatní chod domácnosti,nějak se to kupí...díky za Vaše milé komentíky:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dajo, tak to tě obdivuji. Posílám Ti na povzbuzení kázání našeho milého otce Marcela, jestli chceš můžeš si k práci pustit třeba toto - http://www.vysocany.com/data/files/63-130811_19ne_mezidobi.mp3. Opatruj se.

    OdpovědětVymazat
  9. Dajo, myslím, že jsi to zvládla skvěle i přes ty všechny překážky a nedostatek času. Napadlo mě teď takové přirovnání, že ženská vydrží víc než kůň. Tohle nám říkal jeden asák, když jsme na vejšce jeli na chmel a část nás poslali dolovat štoky chmele z povalené chmelnice. Tahaly jsme je zpod sloupů a bahna a byla to neskutečná dřina. Účel toho počínání jsem moc nechápala, protože to, co se nám podařilo vyrvat z bahna se už moc pěknému chmelu nepodobalo. A přestože jsem chodila na vejšku, kde převládali muži, tak tady na tuhle dřinu poslali převážně ženský, kterých tam moc nebylo. Měj se hezky a drž se. Di

    OdpovědětVymazat
  10. Nebýt toho, co píšeš. Dájenko, nepoznala bych, že máš starosti - nazdobeno je u tebe moc krásně!
    Tobě přeji hodně síly a mamince rychlé uzdravení!
    Myslím na tebe, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  11. Na světě je hezky ,když máte přátele !Díky Bohu....Daja

    OdpovědětVymazat
  12. Dáji tedy ty nikdy nezklameš tolik vánoční krásy jsi si doma vykouzlila.I já Ti přeji hodně sil a mamince hodně brzké uzdravení ♥♥ Martina

    OdpovědětVymazat
  13. Dajka, toto vôbec nevyzerá, že by ti chýbal čas :-)
    Práve naopak, všetko nachystané ...
    Kľudný a pekný advent ti želám . J.

    OdpovědětVymazat
  14. Milá Daja,opäť všetko krásne vyzdobené,s tým mopom si ma ale dostala to by ma ani nenapadlo, ale vyzerá to super.Si ty ale šikovnica.Prajem pekný advent a mamičke skoré uzdravenie.
    Rena

    OdpovědětVymazat
  15. Dagmarko, Jesteś niesamowita! Z mopa? Dekoracja z mopa mnie zachwyciła :-) Podziwiam Twoja kreatywność, wszędzie znajdziesz inspiracje - nawet przy sprzątaniu ? :-)Bardzo pięknie i świątecznie. I kominek mi się podoba :-) Mój też za chwilę będzie gotowy
    Mam nadzieję, że Mikołaj o Tobie pamiętał? :-)
    Uściski serdeczne!

    OdpovědětVymazat
  16. Darinko mas nadherne Dekoration posilam tebe od sirdicka zdrave pa Karin

    OdpovědětVymazat
  17. Dajo preji vam stastne a vesele vanoce a vse nejlepsi do novero roku! Tva vanocni vyzdoba je moc pekna. Zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat
  18. Milá Dájo, přeji tobě i tvým nejbližším krásné Vánoce plné pohody a klidu.
    IVA

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Dája, želám ti aj ja a celej vašej rodine pokojné a radostné Vianoce i celý nový rok. Nech sa pokoj boží usídli vo vašom srdci. Letitia.
    A vďaka za krásne želanie u mňa na blogu.

    OdpovědětVymazat
  20. Kochana, niech każdy dzień Nowego Roku dostarcza Tobie i Twoim bliskim powodów do radości !
    Uściski!

    OdpovědětVymazat