pátek 3. ledna 2014

Ještě malé okénko do Vánoc







Spořádali jsme 5 kaprů, ta ruka je mého muže vždycky mi musí uhňahňat těsto :-). Stromeček je stříbrnočervený, a andělíčka jsem dostala od dcerušky.










Jehelníčky jsou dárečky do našeho sboru a ostatní jsou dárečky, které jsem dostala od přátel a dětí :-). Tak to je moje milé pro dnešek vše. Těším se na Tři králé- o krok dále...:-)

13 komentářů:

  1. Zase jeden dotek tvé tvořivé ruky i duše.:-D!!!A hurá k vítání Třech králů:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi stromeček,je jemně nazdobený :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné vánoční střípky :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dáji tedy tolik kapříků :o) -- krásné vánoční střípky ještě ted cítím z nich vůni vánoc ♥♥ Martina

    OdpovědětVymazat
  5. Daja, Vianoce, ako majú byť so všetkým. Pekná pohodička. Prajem Ti v novom roku pevné zdravie a všetko ostatné pomaly príde samo.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  6. No pááni.... pět kaprů??? Kdybys viděla jak jsem na tu vanu oči vykulila:-))))
    Pěkný stromeček , cukrovíčko i dárečky:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dajo, obrázky jsou parádní, je vidět, že si Vánoce umíte užít! 5 kaprů...vždycky píšeš, že je vás hodně, tak taky hodně řízků, viď!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  8. Miło jeszcze pobyć w takich świątecznych klimatach :-)
    Wianek ze skórek pomarańczowych absolutnie rewelacyjny! i pachnący :-)
    Kochana, jeszcze raz wielu powodów do radości w każdym dniu Nowego Roku!
    Buziaki!

    OdpovědětVymazat
  9. Moje milé děkuji moc za komentíky:-) Nás je hodně a řízky nevešly na stůl,dělám podkovičky asi 1cm tak si to dovedete představit a u nás se jedí dva dny. Ostatní maso se jí až třetí den:-) Kdyby nebyly rybníky a kapři tak je po nás:-) Daja

    OdpovědětVymazat
  10. Daja,pekné fotky,stromček je peknučký,anjeliček zlatučký,venček s pomarančovej kôry skvelý nápad,plachetnica je nádherná.A toľko kapríkov pokope v jednej vani som ešte nevidela.
    Rena

    OdpovědětVymazat
  11. No jo, taky u nás bývaly doby, kdy jsme celé vánoční svátky jedli jen kapry, ale to už je tak dávno a nevrátí se to. To tvoje jmelí je nějaké zvláštní, říkala jsem si , ale pak mi došlo, že jsi ho vylepšila. Stromeček už budeme likvidovat, protože se včera překlopil, voda ze stromkové nádoby (odhadem tak 3-4 litry) natekla na novou dřevěnou podlahu (byla dosti drahá ta podlaha) a část ozdob spadala. A to máme letos takový krásný stromek, výjimečně jsem ho chtěla nechat o týden déle, ale pokud nejde o život, jak se říká, jde o ho.no, že?!

    OdpovědětVymazat
  12. Téda, 5 kaprov - to už je riadny húf! :D
    Páči sa mi ten venček z pomarančových šupiek. :) A anjelik so/na srdiečku. A ihelníčky a pozdravy z čajových sáčkov (odhadla som to správne?) A manželove ruky hňácajíci cesto... a pohoda štedrého večera. Nech vám vydrží v srdci až do konca! Leti.

    OdpovědětVymazat
  13. Mila Dajo, kaprika bych si take dala, uz je to dost let,co jsme ho meli na vanocnim stole naposledy a jmeli me u nas (jo,jo, malomesto) nabidli v podobe nasusenych listu :) Z fotek dycha pohodova vanocni atmosfera..... zdravim, Monika.

    OdpovědětVymazat