pondělí 23. března 2015

Vítej jaro!!!!








Hezké jarní dny mě vylákaly k tvoření. Trošku jsem utrácela, padly mi do oka protiskluzové podnosy...ty puntíky jsou asi gumové a také dno je opatřeno mřížkou která dobře drží na stole...Stály 125,- Kč dost dobré ne:-)







Pořád mě ještě drží drátované stromky štěstí...udělala jsem zlatý déšť, sakuru a jabloňku!!!



 Korálky se mi špatně fotí, jelikož se lesknou jsou totiž udrátované z postříbřeného drátku! Sada je červená i modrá...budu dělat ještě i v jiných barvách. Uživejte krásných dnů i nocí:-)

15 komentářů:

  1. Krásně se připravuješ na jaro, to já zatím nestihla, ale snad se k tomu dopracuju i já. Ty podnosy jsou krásné, miluju puntíky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dájo, mne se vždycky moc líbí, jak to máš doma vždy nazdobené a vyhezkané.Jaro už je u tebe nadobro, dívá se na nás ze všech stran. Tvoje korálky jsou super - budou se dobře nosit a hlavně hodit na kteroukoliv přílezitost. -Stromečky obdivuji - jak se třpytí.
    Já si ještě chvilku na zdobení doma počkám - chytla se mne chřipka a nechce se holka pustit a tak jen mohu obdivovat.
    Dáji krásné tvoření, měj se fajn Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Dájenko, z tvého příspěvku přímo čiší jarní svěžest a optimismus! Nádhera! Moc se mi líbí ty tácky, všimla jsem si krásné vizitky na tvé dokonalé výrobky, stromečky i sady šperků jsou nádherné!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Dáji, podnosy na 1, stromečky krásné, z bílých korálků je pro mě nejněžnější :). šperky - nechápu, jak toto může někdo vyrobit.. Jsi velká šikula! Zdravím s přáním krásného jara! M.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Daja, jarná všehochuť lahodí oku. Stromčeky šťastia sa opäť krásne vydarili a tie šperky nemajú chybu. Tie podnosy sú určite dobrá kúpa, ešte som o takých nepočula. Prajem krásny jarný čas a veľa zdravíčka.
    Emily

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Dajo, Tvoje krásné tvoření svědčí o tom, že už jsi fit!? Pokud tomu tak je, jsem moc ráda a přeji krásné předvelikonoční období. Slávka

    OdpovědětVymazat
  7. Jůůůů Dáji puntíky miluju ♥
    ano je tu Jaro a ty jsis ho doma i krásně přivítala ♥
    měj se moc hezky...
    Martina

    OdpovědětVymazat
  8. Teda Dájo, ty drátěné výrobky jsou senzační!!! Tu sakuru bych také chtěla na okno! Puntíky taky můžu, právě jsem na jaro ušila puntíkovaný polštář. Hezký den, Jana

    OdpovědětVymazat
  9. Dáji, krásně vítáš jaro! Moc hezké stromečky jsi vytvořila, to muselo dát práce!
    Pěkné jarní dny, M.

    OdpovědětVymazat
  10. Moje milé,děkuji za krásné komentíky....Mám velikou radost však to znáte:-) tolik bezvadných ženských ,já pořád říkám hlavně synům nejlepší žena je blogerka!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. Zase taková nádherná výzdoba! Já to tak pěkně, jako Ty neumím.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj Dajo. Jsi šikovná. Já bych asi neměla trpělivost. Jen tak mimochodem, co to máš za točenice na tom cukrovinkovém etažéru? Je to k jídlu, či nikoliv? Takhle z fotky to nepoznám. Pěkný velikonoční čas. Ditta

    OdpovědětVymazat
  13. Dittko, moc jsi mě potěšila ,jsem ráda za komentík!!!Na tom etažeru bohužel jsou jen malá háčkovaná kolečka ať mi neklouzají vajíčka.No mezi námi kéž by tam bylo něco dobrého k jídlu ten Velkopáteční půst o chlebě a vodě mi dal zabrat:-):-) Pa

    OdpovědětVymazat
  14. Dajo,moc zdravim! Prisla jsem se pokochat a zase jsi nezklamala :) Nadherne fotky, krasna prace!

    OdpovědětVymazat