pátek 18. března 2016

Doba předvelikonoční......




 Pár foteček zpětně ze dnů matiček:-)
































Relaxační procházky u nás doma, kolem řeky Morávky.Je to chráněná ekologická řeka se spoustou vzácných vodních živočichů. 









Stihla jsem si udrátovat stříbrný stromeček. Měla jsem ho v plánu již delší dobu. Ostatní fotky jsou z velikonoční výzdoby. Přeji Vám krásné prožití velikonočních svátků!!! 



8 komentářů:

  1. Milá Dájo, moc krásné fotky! Velmi se mi líbí tvé velikonoční dekorování, ty tlumené barvy vypadají velmi elegantně! Stromeček je kouzelný!
    Posílám pozdravení, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dajo, stromeček je nádherný, přijde mi to dost složité. No a co u Tebe vždy obdivuji, to je jídlo, mňam. Také Ti i celé Tvé rodině přeji pokojné svátky velikonoční a hezký prožitek z celého následujícího týdne. Slávka

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dájo, jako vždy se pokochaly nejen moje smysly, ale i oči. Máš krásná zatiší - budu se muset do velikonoční výzdoby také pustit.
    Přeji ti krásný víkend Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Nazdobeno, připraveno, koledníci mohou přijít:-)!
    Požehnané Velikonoce přeji!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Cau lasko vidim tvuje fotky super dekorace velikonoce je fein
    zdravim teb od sirdicka Karin a Freya

    OdpovědětVymazat
  6. Velmi pekna Velkonocna vyzdoba. To kurca je uplne uzasne. Strieborny tac so sklenenym poklopom, to mam velmi rada. Na jednej fotke vidno krasne zrkadlo. Prijemny den.

    OdpovědětVymazat
  7. Dajeczko, życzę spokojnego i refleksyjnego oczekiwania na czas Zmartwychwstania Pańskiego i wielkiej radości na Wielkanoc! Niech zmartwychwstały Chrystus obdarzy Ciebie i Twoją Rodzinę zdrowiem.
    Pozdrawiamy ciepło :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dájo, přeji požehnané Velikonoce. Věrka

    OdpovědětVymazat