středa 10. srpna 2016

Já mám koně, vrané a jiné koně:-)







Koně jsou moje láska od dětství,nyní se snažím aby vnuci a vnučky našli také hezký vztah ke koním,mám jich 9 tak snad některý bude jako pan Váňa....:-)
















Ke koním patří příroda,trávíme tam co nejvíc času,sušíme seno a sportujeme abychom pozvedly fyzičku:-)Koně jsou chytrá zvířata, když cítí nějaký pamlsek dají i pusinku :-)viz.foto...Taková krásná a nespoutaná je naše řeka Morávka.Tak to je pro dnešek vše,krásný zbytek prázdnin!

13 komentářů:

  1. Dájenko, já si nejdřív myslela, že máš 9 koní :o) Vnoučata máš radost pohledět a koně taky! Krásné fotky! I já k nim mám velmi vřelý vztah, moje maminka se narodila v Kladrubech nad Labem a i mě to tam často táhne...
    Posílám pozdravy a přidávám novou adresu mého blogu.
    Pa, Helena
    https://sincerehelena.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Moje milá Dajo. Když jsem na G+ uviděla toho krásného koně s majitelkou, tak jsem si řekla, že se opět musím vrátit i k pěkným věcem od těch pár blogerek, které jsem znala. Hrozně mě deprimuje to šílenství, které se valí na kontinent a myslím si, že to moc špatně skončí, ale to je jiná kapitola.
    Takže, krásné fotky a majitelka koní má můj obdiv a moc jí to sluší :)
    Moc tě zdraví Ditta.

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem Dajo myslela, že máš 9 koní:-). Obdivuji koně, ale bojím se jich, když nejsou za ohradou...mám před nimi ohromný respekt. Máš opravdu hezkého "koníčka"! Tak snad se nějaké vnouče ukáže na té Pardubické:-) Hezké prázdniny!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Dájo,koukám, že nezahálíš. Koně jsou vznešená zvířata. Měj se krásně a užívej si léto s vnoučátky :-)
    Ahojky, Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Moje milé,aby nedošlo k omylu,nejsem majitelka,majitelem je báječný člověk,známe se od dětství!Všechny koníky miluji,tak je hýčkám a jsem s nimi moc ráda.Když příjdu do stáje, pozdravím a ony začnou jako na povel řehtat a čekají co dobrého dostanou,pak příjde na řadu čištění ,krmení a až pak ježdění,kolem koní je veliká dřina, ale stojí to za to!!!:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Dájo, koníčkové jsou nádherní, já jsem je bohužel vždy viděla za ohradou. Musí to být zážitek, být jejich kamarádkou :-).
    Dáji krásné léto.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  7. Jů! Naozaj máš pravé živé koníky? Doma? A deväť? Paráda! Tak nech vám je doma všetkým krásne a veselo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, tak tiež som to zle pochopila... Ale aj tak - je to krásny "koniček" a želám vám všetkým veľa radosti. :)

      Vymazat
  8. Ahojky Dájo, já myslela, že máš devět koní ☺ už jsem tě chtěla obdivovat. I když devět vnoučat vlastně také zaslouží obdiv ☺☺☺
    Pa pa M.

    OdpovědětVymazat
  9. Dáji, krásné fotky! Pěkné letní dny, M.

    OdpovědětVymazat
  10. Daja moc hezky fotky misme taky na bofarm s Kackou tam bil koni a vsechne viratky .Zdravim tebe od sirdicka Karin a Freya

    OdpovědětVymazat
  11. wow!!! Tak to koukám. Jsou překrásní. Vnukům a vnučkám držím palce! :o)
    Krásný zbytek léta Katka ♥

    OdpovědětVymazat